Kakovostni prevodi so sad trdega dela vrhunskih prevajalcev

Vsi vemo, da so prevodi rezultat, ki ga dobimo pri prevajanju. Vendar pa se prevodi med seboj bistveno razlikujejo, saj je zelo pomembno, da jih pripravijo prevajalci z bogatimi izkušnjami in znanjem. Tovrstne strokovnjake lahko najdete v naši prevajalski agenciji Multilingual, ki svoje kadre izbira skrbno ter previdno. Vsi prevodi (več informacij na http://www.multilingual.si/sl/prevodi) so zato opravljeni na vrhunskem nivoju ter tudi v dogovorjenem roku.

Ker imajo zaposleni v podjetju dolgoletne izkušnje, nam lahko brez skrbi zaupate tudi najzahtevnejše projekte. Še več, prevodi so urejeni s strani prevajalcev, ki so naravni govorci jezika. To pomeni, da so vaši prevodi narejeni na najvišjem možnem nivoju in jih tako lahko brez skrbi oddate iz rok komur koli.

prevodi

Zadovoljstvo se kaže tudi v vračanju strank

Da naši prevajalci svoje delo opravljajo na vrhunskem nivoju, dokazujejo tudi številne zadovoljne stranke, ki k nam z veseljem vračajo. Še posebej nas pohvalijo, ker naše storitve niso samo vrhunske, ampak tudi izjemno ugodne. Ob prvem obisku oziroma sodelovanju z našo agencijo vas čaka še poseben, 10 % popust na besedilo, ki ga boste dali prevesti.

Sodelovanje lahko sklenete kar preko spleta ali preko telefonskega pogovora. Že v izjemno kratkem času boste imeli v svojih rokah prevod, na katerega boste lahko upravičeno ponosni, saj ga bodo za vas opravili le najboljši strokovnjaki s področja prevajanja.

Na voljo smo vam na:

040 817 820 ali info@multilingual.si