Lateks ležišča – Za udoben spanec

Lateks ležišča vam zagotavljajo vrhunsko udobje. Na spletni strani podjetja Zelena trgovina lahko najdete udobna lateks ležišča po ugodnih cenah. Ležišča so izdelane v Sloveniji in so edina, ki so izdelana iz okolju prijaznih materialov in zasnovane z najvišjim spoštovanjem do družbe in okolja. Podjetje skrbno izbira materiale in uporablja postopke obdelav brez škodljivih kemikalij, saj samo tako lahko zagotavljajo varen in zdrav izdelek tudi za uporabnika.

Lateks ležišča

Ležišča so narejena iz 100 % naravnega lateksa. Prevleka je narejena iz ekološkega bombaža. Na voljo so različni tipi in trdote, tako vam lateks ležišča zagotavljajo popolno udobje in popolno podporo telesa ter razbremenitev hrbtenice za vsak možen tip telesa oziroma postave, ne glede na vašo lego spanja.

Ker podjetje Zelena trgovina upošteva načelo “Fair Trade”, to pomeni, da poslujejo brez kakršnega koli posrednika ter upoštevajo pravičnost oblikovanje cen. Tako vam lahko ponudijo lateks ležišča po zelo dostopni in ugodni ceni.

Nekatera ležišča so lahko premehka ali pa pretrda za nekatere osebe, zato si lahko debelino in trdoto samega ležišča iz lateksa izberete sami. Nekateri imajo radi, da je površina trda, saj samo tako si lahko okrepijo hrbtenico. Pri mehkih ležiščih se lahko naša hrbtenica  prepogiba in to lahko povzroči hrbtenične težave. Zaradi teh težav imamo lahko nemiren spanec, kar nam lahko poslabša dan.

Spanec je zelo pomemben del našega življenja, brez spanca ne bi mogli ljudje pravilno delovati v vsakdanjem življenju. Odrasla oseba za pravilno delovanje potrebuje povprečno 8 ur spanca. Nekateri potrebujejo več spanca, nekateri pa manj, to je vse odvisno od človeka, vendar pravilno ležišče je vedno potrebno. Zato so lateks ležišča primerna za vse.

Na njihovi spletni strani so ležišča razporejena v dve kategoriji: v 3-conska ležišča in v 7- conska ležišča. V kategorijah so sama ležišča razporejena po cenah od 350 evrov do 400 evrov. Dostava nad 50 € je brezplačna. Ležišča imajo na voljo tudi garancijo.