Nakup ali ustanovitev podjetja?

Nakup podjetja je odlična priložnost za vsakogar, ki bi želel svojo poslovno idejo udejanjiti v praksi, vendar za ustanovitev podjetja nima dovolj osnovnega kapitala. Z našo pomočjo je lahko izbrano podjetje vaše že v treh enostavnih korakih. Vse kar morate storiti je, da izpolnite obrazec za naročilo d.o.o., nato pa z naše strani prejmete ponudbo oz. predračun. Potreben je še obisk notarja, kjer se pogodba podpiše, vi pa lahko še isti dan pričnete s poslovanjem. Več informacij najdete na www.firmica.si.

Z našo pomočjo vam za samostojno ustanovitev podjetja torej ne bo potrebno skrbeti, saj bomo birokratsko stran odprtja nase prevzeli mi, prav tako pa bomo poravnali stroške osnovnega kapitala v višini 7.500 evrov. Podjetje nato prepišemo na vas, zato vam tudi kasneje slednjega ne bo potrebno vlagati. Poleg ugodne cene, kakovostne ter zanesljive storitve, vam po odprtju d.o.o. nudimo tudi 3 mesece brezplačnega računovodstva, brezplačno svetovanje pri določitvi dejavnosti podjetja, brezplačno menjavo imena podjetja ter 10% popust na izdelavo logotipa podjetja, na naše storitve v zvezi z registracijo lastne blagovne znamke ter storitvi virtualne pisarne.ustanovitev podjetja

Ker za ustanovitev podjetja poskrbimo mi sami, vam lahko garantiramo, da so vsa podjetja ustanovljena le z namenom prodaje. Zato so podjetja prosta dolgov ter imajo urejeno vso dokumentacijo. V podjetju Firmica poskrbimo tudi za odpiranje d.o.o. za tujce. Na podlagi izbranega podjetja pripravimo dokumentacijo za pridobitev delovnega dovoljenja ter dovoljenja za tujce. Ker se postopki med seboj razlikujejo glede na državljanstvo, vas vabimo, da nam pošljete več podatkov, na podlagi katerih bomo pripravili ponudbo.

Za ustanovitev podjetja oz. njegov prepis boste potrebovali le osebni dokument družbenikov, davčno ter emšo številko, osebni dokument direktorja ter ostalih zastopnikov, ime družbe, dejavnost ter sedež. V primeru, da se sedež podjetja nahaja na naslovu, ki ni v vaši lasti, boste potrebovali tudi soglasje lastnika. Nekoliko pazljivosti bo potrebne tudi pri izbiri imena podjetja.