Kvalitetna okna iz lesa

Predstavljamo vam lesena okna Prima, ki v momentu polepšajo izgled celotnega bivalnega prostora. Tako naredijo prostor prijetnejši in ustvarijo pravi dom, dom ki da občutek domačnosti, topline ter mirnosti. Tovrstna okna so zelo varčna lesena okna, tako da stroškov ne boste imeli veliko, saj so okna iz lesa zelo enostavna za montažo in cenovno ugodna za vzdrževanje.

Za to, da izdelajo lesena okna Prima, uporabljajo samo najkakovostnejši les, trajnost teh lesenih oken pa podaljšujemo tako, da jih redno negujemo. Če izberete termopan stekla, ki jih vgradite v kombinaciji z lesenim ogrodjem pa boste dobili najboljši zvočni ter toplotni izolator. Lesena okna izdelujejo iz smrekovega lesa, hrastovega lesa, macesnovega ter lesa iz raznih eksotičnih vrst.

lesena okna

Pri podjetju Gašper so želje naročnika vedno na prvem mestu, tako da lahko izberete obliko ter barvo oken sami, oni vam pa pri tem radi svetujejo. Prav tako pri podjetju Gašper zelo radi ugodijo vašim željam, prilagodljivost samega lesa pa izkoristijo v njihov prid. Pri podjetju Gašper imajo na voljo lesena okna Prima, ki imajo standardizirana euro profila 68 ali pa 78 mm. Primerna so za prav vsak notranji prostor ter za vse vremenske vplive. Pri izdelavi uporabljajo samo najsodobnejšo tehnologijo kar se tiče obdelovanja oken, saj je zaščita lesa pri njih izrednega pomena, to pa začnejo izvajati že v sklopu integriranega postopka med samo izdelavo že v stroju za obdelavo lesa.

Lesena okna Prima so tako okolju prijazna in seveda ustrezajo čisto vsem nizkoenergijskim standardom ter imajo prav vsa zaščito z ekološkimi premazi.  Skupaj združijo vaše ideje, naše predloge in predstave ter tako uresničijo  vse  vaše individualne želje, ki jih želite imeti. So ponosni, da so lesena okna ki jih izdelujejo unikati, saj je že sama proizvodnja usmerjena k temu da izdelajo okna po meri. Več si preberite na spletni strani Gasper.si.