Izris kopalnice v treh korakih

Kopalnica je prostor v katerem se  začne naš dan. Prav zato, je dan pomembno začeti na pravi način, saj bomo le tako dobre volje. Če si tudi vi želite vsak dan odpravljati v službo polni energije, najbrž potrebujete lepo urejeno kopalnico. V njej se običajno pripravljamo za službo. Če pa nimate ideje, kako naj bi vaša kopalnica izgledala, brez skrbi. Strokovnjaki na tem področju bodo namesto vas izvedli izris kopalnice.

izris kopalnice

Izris kopalnice je zelo uporabna zadeva, kadar želimo naš prostor v kopalnici izkoristiti na najboljši način. Tako bo vsak centimeter vaše kopalnice pazljivo načrtovan. Vse kar morate narediti je to, da si zabeležite vse potrebne mere ter pozicijo vrat, oken, vodovodne napeljave, vtičnikov za elektriko itd. Če se vam to zdi pretežko, imate tudi možnost, da arhitekt pride na dom in pripravi namesto vas vse potrebne mere za izris kopalnice. Arhitekt zagotovo ne bo izpustil nobenega detajla, ki bi kasneje, pri namestitvi kopalnice, lahko delal težave. Če niste prepričani in izkušeni, raje prepustite to delo strokovnjakom.

Izris kopalnice vam poleg funkcionalnosti, zagotavlja tudi estetski videz. Pogosto smo tudi v dilemi in ne vem, če bi vgradili kopalno kad ali pa tuš kabino. Tukaj ne gre samo za estetiko, temveč tudi za funkcionalnost. Po izrisu bomo imeli jasno sliko o tem, kaj se nam bolj izplača. Če ste pa končno na jasnem glede razporeditve kopalniških elementov in ne veste kakšno barvo in dizajn kopalnice izbrati, vam v kopalniškem salonu nudijo pomoč. Tako vam bo s strani strokovnjakov zagotovljeno, da bo vaša kopalnica opremljena maksimalno moderno in po ceni, ki ste jo pripravljeni plačati.

Izris kopalnice je danes lažji, kot kadarkoli prej. Najprej se  je potrebno naročiti na izris, lahko s pomočjo obrazca ali prek elektronske pošte. Potem zabeležite vse mere in želje, pri tem vam lahko pomaga tudi arhitekt. Nato se zgolj sprehodite do kopalniškega salona, kjer vam naredijo 3D izris in si izberete željeno kopalniško opremo. Torej, v treh korakih dobite vašo sanjsko kopalnico. Enostavno, kajne?