Salewa pohodni čevlji

Pred prihodom toplejših mesecev leta se je treba opremiti z oblačili in obutvijo, ki ustreza temu letnemu času. Pohodni čevlji so vsekakor na vrhu nakupovalnega seznama za tiste, ki nameravajo vročini ubežati v sveže zavetje visokogorja, kot tudi za tiste, ki načrtujejo le občasne izlete po kakšnem bližjem hribovju. V vsakem primeru je treba izbiri pohodnih čevljev nameniti dovolj pozornosti, saj je prav od obutve odvisno, kako se bomo pri pohajkovanju počutili. Treba je izbrati kakovostne in zanesljive čevlje, ne glede na to, ali načrtujemo kakšne posebne obremenitve ali pa le vsakdanjo uporabo. Za prav vsakega uporabnika ponujajo pravo rešitev Salewa pohodni čevlji, ki s kakovostnimi izdelki pokrivajo praktično celoten spekter potreb.

salewa pohodni čevlji

Ponudba znamke Salewa

Znamka Salewa je najbrž znana predvsem tistim bolj resnim rekreativnim pohodnikom, pa tudi alpinistom, gornikom in drugim zahtevnejšim uporabnikom. Gre namreč za obutev iz višjega kakovostnega razreda, po kateri kakopak posegajo predvsem tisti, ki si pomanjkljivosti na tem področju pač ne morejo privoščiti.

V ponudbi znamke Salewa se skrivajo pohodni čevlji za vse potrebe. Posebej izstopajo robustni pristopni čevlji, ki zagotavljajo varno in udobno hojo v vsakem vremenu. Za osvojitev najzahtevnejših vrhov pa ponuja Salewa višje pohodne čevlje, ki so še bolj vzdržljivi in na zahtevnem terenu zagotavljajo popolno stabilnost, dolgotrajno udobje in brezkompromisno varnost koraka.

Odlike pohodnih čevljev Salewa

Pohodni čevlji Salewa izstopajo po tem, da so vrhunsko pripravljeni na vse mogoče razmere. Ne bo se zgodilo, da bi nas vremenske in druge razmere ujele nepripravljene. Salewa čevlji so namreč opremljeni z vodoodporno zaščito, zunanjost prekriva Gore-Tex membrana, pa tudi sicer je zasnova takšna, da notranjost čevlja ostane suha, zunanjost pa se hitro suši. Visoki pohodni čevlji Salewa se ponašajo z optimalnim udobjem in zagotavljajo stabilen korak, a vseeno dopuščajo tudi veliko prilagodljivosti in prijetno objamejo prav vsako stopalo, kar je na daljših odpravah ključnega pomena. Notranjost čevlja je premišljeno anatomsko oblikovana za udobje in prilagodljivost, medtem ko je zunanjost predvsem robustna in odporna na razne grožnje. Med drugim je zelo koristen ojačan sprednji del čevlja, ki z zaščito iz gume varuje prste pred udarci, pohodni čevlji pa bodo imeli kljub pogostim stikom z ostrim kamenjem dolgo življenjsko dobo.