Pustni kostumi

Ali te pripravljeni na norčije? Pust nam je vsak dan bližje, in pravilno je, da nas začne že počasi malo skrbeti, kateri pustni kostumi bodo v trgovinah aktualni to leto! Ali se kdaj želeli biti opica, orangutan, batman, ali pa kar čarovnica? Pust je prava priložnost za to, saj vas končno ne bo nihče čudno gledal.

Besedo pust je poznal že naš velik začetnik slovnice, Primož Trubar, izhaja pa iz besede “menopust”, ki se seveda nanaša na predpostno nedeljo. Naj vam pa kot zanimivost še zaupamo, da so se šemili že sami Rimljani v času predpomladnih praznikov.

Naj vam pa povemo, da se pustni kostumi ne nosijo samo za pusta, saj jih lahko uporabite kadar koli za popestritev in zabavo. Uporabljajo se lahko tako kot pustni kostumi, kakor kot erotični kostumi. V široki ponudbi na spletni strani zapeljiva.si, lahko najdete veliko zanimivih kostumov, kot so božičkova pomočnica, medicinska sestra, sobarica, policijska, miška in še veliko drugih. Seveda pa ne smemo pozabiti tudi ostale dodatke ki pašejo k pustu, od lasulj, rokavic, pa vse do policijskih lisic.

Seveda pa ne smemo pozabiti na lastne otroke, saj je njihova zabava in veselje najpomembnejše. Tako smo prepričani, da jim pustovanje vsako leto pusti odličen pečat v spominu. Od krofov, katere dobijo za vsakim vogalom, do pustnih dobrot, ki jih naberejo od hiše do hiše, pa vse do užitka v kostumu, saj se končno lahko predstavijo v svojem najljubšem risanem junaku.

Zato vam priporočamo, da se brž oglasite na spletni strani zapeljiva.si in skrbno izberete kostum katerega ste si že od vedno želeli! Karkoli že boste, poskrbite da boste ob koncu praznikov sneli svojo masko in bili vi sami, saj ste kot taki, najlepši. Želimo vam krasno pustno rajanje! Uživajte!