Kmetija Plavica – raj na Zemlji

Kmetija Plavica, ki je zeliščarska kmetija, katero lahko najdete v manjšem kraju Cerovec, ki se nahaja pri Dolenjskih Toplicah med prelepimi dolenjskimi grički. Tam ne primanjkuje čistega zraka, zelo rodovitne zemlje in tudi ne znanja o zdravilnih rastlinah. Jože Majes s pomočjo svoje družine ter drugih pridnih rok skrbi, da ima kmetija Plavica zdravilno rastlino za vsako novodobno tegobo ter bolezen tega sveta. Več lahko najdete na www.kmetija-plavica.si.

Nato so v ta namen razvili blagovno znamko Kmetija Plavica, kajti pridelujejo različne mešanice čajev, olj, tinktur, mazil, past in sirupov, saj verjamejo da ima narava zdravilno moč in nam tako lahko pomaga pri lajšanju težav in posledično ozdravitvi. V ponudbi imajo trenutno za vas več kot 100 različnih mešanic čajev, preko 10 vrst mazil, več kot 20 različnih vrst tinkur, 3 vrste sirupa in 15 vrst olja. Ponosni pa so zelo tudi na Jožefovo pasto, saj so prejeli kar veliko pozitivnih povratnih informacij od njihovih uporabnikov, prav tako pa je tudi vsako leto večji nabor njihovih izdelkov. Vseskozi se učijo in s tem posledično spoznavajo moči, ki jo ima naša izjemna narava. Izdelki, kateri so narejeni v okviru blagovne znamke Kmetija Plavica, so narejeni po unikatnih recepturah, saj jih je razvil razvil nihče drug kot Jože Majes. Te recepture so rezultat dolgoletnih izkušenj in znanja, ter tudi pozitiven odziv ljudi.

kmetija Plavica

Za vas so v okvir njihove blagovne znamke kmetija Plavico uvrstili tudi rokodelske izdelke iz gline, masažne pripomočke in ajuverdske izdelke. Rokodelski izdelki so nastali izpod rok Jožetove hčere Vesne. Seveda zelo spoštujejo naravo in se  zavedajo, da jo je potrebno spoštovati in ohranjati. Poseben poudarek dajejo na naravi prijazno obdelovanje zemlje ter kmetovanje, zelo velik poudarek pa namenijo tudi temu, da pravilno vzgajajo rastline, kajti le tako lahko pridobijo največ moči iz njih. Kmetija Plavica je že veliko ljudem spremenila življenje, zato nikar ne odlašajte z obiskom, saj organizirajo tudi oglede kmetije kjer se lahko prepričate na lastne oči kakšna je njihova skrb do rastlin.