Kamnoseštvo Petrotek

Potrebujete novo stopnišče, nagrobni spomenik za grob pokojnega ali pa samo okenske police? Za izdelavo slednjih in ostalih proizvodov iz kamna se lahko obrnete na podjetje kamnoseštvo Petrotek. Pri njih lahko namreč dobite vse kar si želite, dokler je slednje izdelano iz kamna, granita in ostalih rudnin oziroma materialov.

kamnoseštvo

Nekateri izdelki njihovega kamnoseštvo so na primer spomeniki, nagrobni spomeniki, stopnišča, police, portali, tlaki in tako dalje. Materiali katere uporabljajo pa so marmor in granit. Po vaši želji pa lahko dobavijo tudi ostale materiale, katere pa nimajo v redni ponudbi.

Ti so na primer: Rosa Beta, Rosso porino, Impala, Lablador black pearl, Kashmir white, Labladaor blue pearl, Multi color, Africa red, Paradiso clasico, Nero assoluto, Paradiso bush, Merra white, Ivory brown, Vizak blue, Madura gold, Oliva verde, Juparana, Onix, Tiger skin, Multicor in ostali.

Njihovo kamnoseštvo vam nudi izdelavo najkvalitetnejših kamnoseških izdelkov pa najnižji možni ceni.

Njihovo podjetje je bilo ustanovljeno že davnega leta 1981, kot družinsko podjetje. Od takrat pa uspešno posluje na slovenskem trgu vse do zdaj.

Izdelava in prodaja kamnoseških izdelkov pa ni njihova edina panoga, vaše spomenike in ostale kamnite izdelke vam lahko tudi obnovijo oziroma tako rečeno restavrirajo.

Če smo vas prepričali za storitve kamnoseštvo Petrotek, potem jih lahko kontaktirate preko njihove mobilne telefonske številke, njihovega e poštnega naslova ali pa jih obiščete na Gasilski cesti v Grosupljem. Prav tako jim lahko sledite preko socialnih omrežij, kot so Facebook, Google Plus in Youtube.

Če pa vas za njihove storitve nismo prepričali, pa vam svetujemo, da tudi sami obiščete njihovo spletno stran, do katere link je naveden v vrhu teksta, in se tudi sami prepričate o njihovi pestri ponudbi storitev, pogledate pa lahko tudi že izdelane izdelke kamnoseštvo Petrotek.