Potrebujete cestna kolesa?

cestna kolesa

Za vas smo našli spletno trgovino Enduro – dobri izdelki po dostopnih cenah.

Enduro ima široko ponudbo cestnih koles ter vse opreme, ki jo potrebujete.

Kvalitetna ter cenovno ugodna kolesa različnih blagovnih znamk so zdaj zbrana na enem mestu. Prebrskajte ter preskrolajte čez njihovo obsežno ponudbo. Zagotovljena vam je najdba vašega sanjskega kolesa.

Na spletni strani lahko le s klikom na kolo dobite vpogled na vse njegove tehnične ter dodatne informacije, splošen opis kolesa ter tabelo velikosti. Prav tako lahko primerjate različna kolesa med seboj ter si zagotovite najbolj izbiro za vas.

Poleg ponudbe cestnih koles je na voljo tudi izbira med gorskimi, električnimi, treking kolesi, kolesi za najmlajše, bmx kolesi in še drugih. Ker je pri kolesarjenju zelo pomembna varnost, vas bo Enduro navdušil z svojo bogato izbiro kolesarske opreme kot so komponente koles, kolesarske čelade, očala, nahrbtniki ter čevlji, zaščitna oprema, kolesarska oblačila za moške, ženske in otroke ter še veliko drugega.

Poleg koles ima Enduro na svoji spletni strani prikazano tudi ponudbo poganjalcev ter skirojev.

Ker se približuje zima vam priporočamo tudi ogled njihove ponudbe zimske ter smučarske opreme, ki vas bo zagotovo navdušila.

Za dodatne informacije lahko pred nakupom pokličete ekipo Enduro, ki vam bo z veseljem pomagala ter svetovala, da bo vaš nakup maksimalno izkoriščen.

Dobavni rok je 2 do 3 delovne dni od izvedbe naročila, kar predstavlja še eno prednost ob nakupu. Kadar izdelek ni na zalogi, lahko dobavni rok traja dlje. Dostava je za vsa naročila nad 80€ brezplačna, za naročila pod 80€ pa znaša 4€.

Kolesarska trgovina Enduro je prav tako servis za kolesa. Člani servisa sestavljajo najkvalitetnejšo, najhitrejšo ter najbolj zanesljivo ekipo, ki v delavnici izvaja servise za vas.

Pohitite ter tudi vi postanite član družine Enduro!