Uspešna zobozdravstvena metoda all on 4

all on 4

Kostni vsadek ali implantat je rešitev pri nadomeščanju izpadlega zoba ali več njih. To je majhen vijak, ki je narejen iz titana in je tako najbolj sprejemljiv za človeško telo. V čeljustno kost se ga vstavi z kirurškim posegom. Pri metodi all on 4 pa se na 4 takšne vijake pritrdi celotna zobna proteza, ki vaša usta naredi ponovno estetsko lepa, glavna prednost pa so funkcionalni zobje. Na naslednji spletni strani si lahko poiščete več informacij o celotnem postopku https://luxdental.si/nevidni-zobni-aparat/.

Omenjena metoda nam omogoča fiksno pritrditev zobne proteze, s katero se lahko izognemo vsem nevšečnostim, ki jih prinašajo običajne snemljive proteze. Metoda all on 4 vam ponuja dve možnosti in sicer fiksno možnost ter snemljivo, ko gre za čiščenje proteze in jo kasneje sami namestite nazaj na implantate. Pri obeh možnostih all on 4 je postopek popolnoma enak, različni so si le materiali, ki so uporabljeni. Pri ne snemljivi možnosti, je proteza izdelana iz keramičnih zob, pri snemljivi pa iz akrilate mase. Obe možnosti se ponašata z vrhunsko izdelavo, ki je primerna za posameznika, ki jo izbere. Pri izbiri metode vam pomaga specialist implantologije, ki si najprej podrobno ogleda stanje vaše čeljustne kosti s pomočjo rentgenskega posnetka. Na podlagi pregleda pa vam svetuje najbolj optimalno metodo.

 

all on 4

Cilj metode all on 4 je dovršen nov nasmeh, ki izgleda popolnoma naravno. Prednost same metode je tudi v tem, da nikakor ne otežuje vašega govora. Prihranjeno vam je vsakodnevno lepljenje navadne proteze, brezskrbno lahko žvečite in grizete saj se fiksna proteza po metodi all on 4 ne premika. Izboljšanje zdravja vaše ustne votline ter dolga življenjska doba proteze sta glavna razloga za odločitev za tako uspešno metodo, ki vam povrne vesel nasmeh na obraz.

Ko se odločate za metodo all on 4 izberite dobrega oralnega kirurga, ki ima pri svojem delu veliko izkušenj, predvsem pa kvalitetnih priporočil.