Zvočniki vseh vrst in oblik

Zvočniki so se čez leta spremenili in razvili, tukaj lahko najdete zvočnike, ki imajo vse to in še več skupaj z zmogljivejšo baterijo in boljšo kvaliteto. Zvočniki niso samo kvalitetni ampak tudi poceni. Zvočniki za glasbenike, računalniški zvočnik, dodatki za zvočnike, vse to in še več lahko najdete tukaj. Garantiramo vam zmogljive in kvalitetne zvočnike za vas in vašo družino. Ponujamo vam tudi majhne in prenosne zvočnike ki se lahko poveže preko bluetootha za poslušanje glasbe v naravi ali med tem ko se vozite z kolesom. Poleg vsega tega jih lahko najdete tudi v več različnih barvah (črna, bela, modra, zelena…). Vse to lahko najdete tukaj po ugodnih cenah.

zvočniki

Micro bluetooth zvočniki- Za vas narejen zvočnik ki bo zagotovil odličen zvok in ga lahko vzamete sabo kamorkoli. Je zelo zmogliv, majhen, vodoodporen in odporen na udarce. Pripnete si ga lahko s posebnim silikonskim trakom da ga je lažje nositi sabo. Wave sistemi – Ima zelo kakovosten zvok. Je kompatibilen z različnimi vrstami predvajanja (wi-fi, bluetooth, CD, AM / FM). Najbolj naravno in polno stereo predvajanje s pomočjo wave tehnologije. Domači kino – Domači kino ima lep design in dober zvok. Z domačim kinom bodo domači filmi, glasba, televizija … še bolj polni. Najboljši zvok iz vašega kavča ki ga boste izkusili. SoundLink prenosni zvočniki – Za potovanje in izlete skupaj z trdoživo osnovo in zmogljivo baterijo. Za vsakdanjo uporabo na terenu. SoundTouch – Če raje poslušate glasbo doma bo SoundTouch brezžičnih sistemov pravi za vas. SoundTouch je eden lažjih načinov uživanja v glasbi.

Vse to in še več lahko najdete tukaj z nizkimi cenami, dobro kvaliteto zvočnikov in pa tudi kvalitetno glasbo. Pa ne pozabite na različne vrste vseh zvočnikov med katerimi lahko izbirate, upamo da boste izbrali ta pravi zvočnik za vas.