Sodobna dvoriščna vrata

Dandanes je vlomov čedalje več, več zlorab, kraj stanovanjskih objektov, in podobno. Želite imeti večji občutek varnosti in kontrole nad svojim dvoriščem?  Podjetje Žugič-SP vam ponuja vsa dvoriščna vrata! Od samonosnih drsnih dvoriščnih vrat, katera so najbolj primerna za dovoz do hiš, in ostalih stanovanjskih objektov(vikendi, kmetije…) do industrijskih vrat, katera največkrat služijo ograjevanju poslovnih objektov (kot so skladišča, trgovine itd.)

dvoriščna vrata

Glede na ime vrat, je samoumevno da so dvoriščna vrata nekoliko nad samimi tlemi, saj so izdelana po principu samo-nosilnosti. To pa prav tako odvrne vse skrbi povezane z umazanijo in vremenom, seveda pa tudi z pokvarjenimi talnimi vodili, saj jih preprosto pri teh vrsti vrat ni. Taka dvoriščna vrata potrebujejo zelo malo, oziroma skoraj nič vzdrževanja, prav tako je življenjska doba motorja veliko daljša, saj pogon ni obremenjen s premagovanjem kakršnegakoli upora. Izdelana so iz profilnih cevi, vodijo pa se z vodilnimi valji, kateri so vpeti na kovinski steber ter vodilnim kotnikom, ki je privarjen na notranji strani vrat.

Kot ste že prebrali, Žugič-SP vam od široke palete vrat in ograj ponuja tudi Industrijska dvoriščna vrata. Te so večjih dimenzij (do 12 metrov svetle odprtine), narejene iz železnih cevi, kot polnilo se pa največkrat uporabljajo kar pohištvene cevi in pločevina, katero lahko montirajo enostransko ali dvostransko. Kakorkoli, za katera-koli dvoriščna vrata, je surovin za polnila ogromno in lahko kombiniramo z veliko materiali, kot so lesna polnila, pleksi, plastični in podobni materiali.

Seveda pa ne smemo pozabiti pa tudi na Krilna dvoriščna vrata. Na izbiro so vam enokrilna in dvokrilna vrata. To so ponavadi vrata za ljudi kateri jih kombinirajo z drugimi ograjami oziroma dvoriščnimi vrati. Dvokrilna pa so lahko (po dogovoru) tudi različne velikosti (eno večje od drugega). Več na www.zugic-sp.si/vrata.