Ličila z dolgo obstojnostjo in kvaliteto

Ličila nemške kvalitete z dolgo obstojnostjo. Kozmetika LR z dolgo tradicijo, večletnimi izkušnjami in bogatim znanjem, izdeluje kozmetiko, ki ne vsebuje težkih kovin. Ponujamo dve liniji produktov, ki se popolnoma ujemata z vami. Naša ličila so primerna tako za začetnice ličenja, kot tudi za prave profesionalke. Ponujamo pester izbor produktov s katerimi boste izgledale naravnost čudovite. Našo ponudbo si lahko ogledate na spletni strani lrzdravjeinlepota.si/licila

Ta vrhunska kolekcija ličil je sedaj na voljo tudi v Sloveniji. Vse sestavine v produktih so skrbno izbrane in so na naravni bazi, izrednega pomena je predvsem aloe vera na kateri temeljijo skoraj vsa ličila. Linijo kozmetiko sestavljajo šminke, lipglossi in gloss šminke, črtala za ustnice, balzami za ustnice, Črtala za oči, maskare, senčila za oči, ter podlage. Kozmetika je primerna za ženske vse starosti, saj so njene sestavine povsem naravne, njihova obstojnost in prilagodljivost pa je naravnost čudovita.

ličila

Kozmetika je prava izbira vsake ženske, saj s pomočjo ličil poudarimo ženstvenost. Vsaka ženska se z lepo nanešenimi ličila počuti izredno samozavestno, seksi, ter naravnost čudovito. Paziti moramo pri izbiri svoje kozmetike, saj mora biti ta na naravni bazi tako, da ne vpliva samo na naš izgled vendar nam nahrani kožo, da ta še dolgo izgleda mladostno in zdravo.

Z izdelki za oči boste tako lahko poudarile vaš čudovit pogled z različnimi tekočimi in trdnimi črtali za oči, z maskarami pa boste še poudarile vaš zapeljiv pogled. V liniji ličil za ustnice boste našle številne odtenke šmink, lipglossov, ter gloss šmink, s katerimi boste poudarile vaše ustnice in jih naredile bolj zapeljive. Ličila kozmetike LR so prava izbira za vsako žensko, ki se zaveda, da je uporaba naravne kozmetike izredno pomembna poleg tega pa bo z dolgo obstoječimi ličili dosegla vrhunski videz skozi cel dan. Z izbiro kozmetike iz linije LR boste tako lahko prepričane, da ste se odločile pravilno, saj bo vaša koža izgledala naravnost čudovito in zdravo.